De makelaars van Amsterdam

Makelaar voor De Baarsjes
Marco is de gespecialiseerde makelaar voor De Baarsjes. Hij is er geboren en getogen en kent de buurt door en door. Met zijn grote kennis van de buurt en de ontwikkeling van de lokale huizenmarkt weet hij het maximale te halen uit aankoop en verkoop. Maar ook voor aankoop zit Marco dicht op de markt. Als een huis in De Baarsjes in de verkoop gaat, is Marco een van de eersten die het weet.
Makelaar voor het Museumkwartier
Rogier is de gespecialiseerde makelaar voor het Museumkwartier in Amsterdam. Hij kent de 'ins & outs 'van deze buurt en leidt zijn klanten door het hele traject van verkoop en aankoop. Voor zowel binnenlandse als buitenlandse klanten. Want dankzij het internationale netwerk kan Rogier ook een complete expatservice bieden.
Makelaar voor Amsterdam Oost (Dapperbuurt)
Alisa is makelaar voor Amsterdam-Oost, met name de Dapperbuurt. Zij woont er zelf en weet er alles over. Vooral hoe gezellig het er is. Op haar persoonlijke manier is Alisa uw gids op uw zoektocht naar een woning in Amsterdam Oost. Of wanneer u uw woning daar wilt verkopen.
Makelaar voor de Stadionbuurt
Fenny is een enthousiaste makelaar die houdt van het spel van aan- en verkoop van woningen. Met haar persoonlijke en professionele benadering loodst zij haar klanten door het complexe en dynamische proces van het kopen of verkopen van een huis in Amsterdam. Als wijkspecialist is zij actief in de Stadionbuurt.
Makelaar voor de Schinkelbuurt
Joost is gespecialiseerd in de Schinkelbuurt in Amsterdam. Deze geboren Amsterdammer kent de buurt door en door. Bij Joost draait het om realistisch inzien wat de kansen van een woning zijn en daar vervolgens maximaal werk van te maken. Van droom naar werkelijkheid. Wilt u uw woning snel verkopen in de Schinkelbuurt? Neem direct contact op!
Makelaar voor Buitenveldert, de Zuidas en Amstelveen
Jan Jaap is een gespecialiseerde makelaar voor Buitenveldert, de Zuidas en Amstelveen. Als inwoner van Buitenveldert kent hij de omgeving als geen ander. Met zijn lokale kennis en kunde van het makelaarsvak weet hij het maximale uit de verkoop te halen en nieuwe bewoners warm te onthalen in zijn geliefde wijken. Op zijn opvallende witte bakfiets rijdt Jan Jaap door de wijken, op weg naar bezichtigingen.

JA, ik wil ook mijn huis verkopen! Vul hieronder je gegevens in en een van onze makelaars neemt contact met je op.

De voordelen op een rijtje

Over

Verkoopjehuisinamsterdam is een collectief van Makelaars in Amsterdam. Wil je snel je eigen woning in Amsterdam verkopen? Neem contact met ons op. Met een team van makelaars hebben we elke situatie wel eens gezien. Of het nou gaat om een aankoopmakelaar, verkoopmakelaar of waardebepaling in Amsterdam, wij helpen je graag verder.

Stadsdelen

Wij verkopen woningen oa. in:

Amsterdam-Centrum, Oud Zuid,

Noord, Oost, West, Willemsparkbuurt,

Dappermarkt, Schinkelbuurt

Buitenveldert, De Baarsjes

Stadionbuurt, Museumkwartier

 

Uw makelaars

De makelaars van Verkoopjehuisin Amsterdam zijn allen werkzaam in Amsterdam en kennen de markt als geen ander, hebben de netwerken en kunnen u voor 100% van dienst zijn om ook uw huis te verkopen.

Contactinformatie

U kunt Verkoopjehuisinamsterdam.nl

bereiken via email.

Afspraken kunt u direct maken via het inschrijfformulier. Hierin kunt u ook uw voorkeursdatum doorgeven.