verkoop je huis in amsterdam

GRATIS WAARDEBEPALING

Wat is mijn huis nu waard? Als u op zoek bent naar een andere woning, wit u weten waar u aan moet denken. De waarde kan meevallen, maar u weet het pas echt zeker zodra u een waardebepaling heeft laten doen. Vraag daarom een gratis en vrijblijvende een waardebepaling aan. Voor het maken van een afspraak vult u het aanvraagformulier in.

U wilt graag weten wat uw woning waard is? Een waardebepaling is overigens een momentopname. Zij kunnen de marktwaarde samen met u bepalen en met u overleggen wat de verkoopstrategie zal zijn. Er wordt ook gekeken naar recent verkochte woningen in de omgeving, de ligging en wat de staat van onderhoud van uw woning is. Al deze punten wordt meegenomen in de bepaling van de waarde van uw woning. Dat doen we graag, en gratis. Dus neem vandaag nog contact op met ons.

JA, ik wil ook mijn huis verkopen! Vul hieronder je gegevens in en een van onze makelaars neemt contact met je op.

De makelaars van Amsterdam

Makelaar voor De Baarsjes
Marco is de gespecialiseerde makelaar voor De Baarsjes. Hij is er geboren en getogen en kent de buurt door en door. Met zijn grote kennis van de buurt en de ontwikkeling van de lokale huizenmarkt weet hij het maximale te halen uit aankoop en verkoop. Maar ook voor aankoop zit Marco dicht op de markt. Als een huis in De Baarsjes in de verkoop gaat, is Marco een van de eersten die het weet.

Over

Verkoopjehuisinamsterdam is een collectief van Makelaars in Amsterdam. Wil je snel je eigen woning in Amsterdam verkopen? Neem contact met ons op. Met een team van makelaars hebben we elke situatie wel eens gezien. Of het nou gaat om een aankoopmakelaar, verkoopmakelaar of waardebepaling in Amsterdam, wij helpen je graag verder.

Stadsdelen

Wij verkopen woningen oa. in:

Amsterdam-Centrum, Oud Zuid,

Noord, Oost, West, Willemsparkbuurt,

Dappermarkt, Schinkelbuurt

Buitenveldert, De Baarsjes

Stadionbuurt, Museumkwartier

 

Uw makelaars

De makelaars van Verkoopjehuisin Amsterdam zijn allen werkzaam in Amsterdam en kennen de markt als geen ander, hebben de netwerken en kunnen u voor 100% van dienst zijn om ook uw huis te verkopen.

Contactinformatie

U kunt Verkoopjehuisinamsterdam.nl

bereiken via email.

Afspraken kunt u direct maken via het inschrijfformulier. Hierin kunt u ook uw voorkeursdatum doorgeven.