HBO-opgeleide vrouw is ook een starter

De starter in Amsterdam is niet de jonge MBO-leerlingen die net op de markt komt om een huis te kopen, maar het zijn de vrouwelijke HBO-opgeleiden. Net van de opleiding, direct een vaste baan en klaar voor een eigen woning. Een kwart van deze kopers is jonger dan dertig jaar (in tegenstelling tot een aantal jaar geleden). Tot die tijd huurden ze kamers bij particulieren, of deelden ze een gezamelijk huis. De eerste woning die ze nu kopen geldt als een start voor hun wooncarriere. Dus als u er over denkt om uw woning te verkopen, neem dan contact op met Verkoop je huis in Amsterdam om u woning op een eenvoudige, snelle en veilige manier te verkopen.

JA, ik wil ook mijn huis verkopen! Vul hieronder je gegevens in en een van onze makelaars neemt contact met je op.

De makelaars van Amsterdam

Makelaar voor de Schinkelbuurt
Joost is gespecialiseerd in de Schinkelbuurt in Amsterdam. Deze geboren Amsterdammer kent de buurt door en door. Bij Joost draait het om realistisch inzien wat de kansen van een woning zijn en daar vervolgens maximaal werk van te maken. Van droom naar werkelijkheid. Wilt u uw woning snel verkopen in de Schinkelbuurt? Neem direct contact op!

Over

Verkoopjehuisinamsterdam is een collectief van Makelaars in Amsterdam. Wil je snel je eigen woning in Amsterdam verkopen? Neem contact met ons op. Met een team van makelaars hebben we elke situatie wel eens gezien. Of het nou gaat om een aankoopmakelaar, verkoopmakelaar of waardebepaling in Amsterdam, wij helpen je graag verder.

Stadsdelen

Wij verkopen woningen oa. in:

Amsterdam-Centrum, Oud Zuid,

Noord, Oost, West, Willemsparkbuurt,

Dappermarkt, Schinkelbuurt

Buitenveldert, De Baarsjes

Stadionbuurt, Museumkwartier

 

Uw makelaars

De makelaars van Verkoopjehuisin Amsterdam zijn allen werkzaam in Amsterdam en kennen de markt als geen ander, hebben de netwerken en kunnen u voor 100% van dienst zijn om ook uw huis te verkopen.

Contactinformatie

U kunt Verkoopjehuisinamsterdam.nl

bereiken via email.

Afspraken kunt u direct maken via het inschrijfformulier. Hierin kunt u ook uw voorkeursdatum doorgeven.