Recente Blogs

HBO-opgeleide vrouw is ook een starter

De starter in Amsterdam is niet de jonge MBO-leerlingen die net op de markt komt om een huis te kopen, maar het zijn de vrouwelijke HBO-opgeleiden. Net van de opleiding, direct een vaste baan en... lees verder

JA, ik wil ook mijn huis verkopen! Vul hieronder je gegevens in en een van onze makelaars neemt contact met je op.

De makelaars van Amsterdam

Makelaar voor het Museumkwartier
Rogier is de gespecialiseerde makelaar voor het Museumkwartier in Amsterdam. Hij kent de 'ins & outs 'van deze buurt en leidt zijn klanten door het hele traject van verkoop en aankoop. Voor zowel binnenlandse als buitenlandse klanten. Want dankzij het internationale netwerk kan Rogier ook een complete expatservice bieden.

Over

Verkoopjehuisinamsterdam is een collectief van Makelaars in Amsterdam. Wil je snel je eigen woning in Amsterdam verkopen? Neem contact met ons op. Met een team van makelaars hebben we elke situatie wel eens gezien. Of het nou gaat om een aankoopmakelaar, verkoopmakelaar of waardebepaling in Amsterdam, wij helpen je graag verder.

Stadsdelen

Wij verkopen woningen oa. in:

Amsterdam-Centrum, Oud Zuid,

Noord, Oost, West, Willemsparkbuurt,

Dappermarkt, Schinkelbuurt

Buitenveldert, De Baarsjes

Stadionbuurt, Museumkwartier

 

Uw makelaars

De makelaars van Verkoopjehuisin Amsterdam zijn allen werkzaam in Amsterdam en kennen de markt als geen ander, hebben de netwerken en kunnen u voor 100% van dienst zijn om ook uw huis te verkopen.

Contactinformatie

U kunt Verkoopjehuisinamsterdam.nl

bereiken via email.

Afspraken kunt u direct maken via het inschrijfformulier. Hierin kunt u ook uw voorkeursdatum doorgeven.